Klanten over ons

Onze klanten aan het woord.

Wij waarderen enorm de feedback van onze verschillende klanten.
Lees op deze pagina hoe zij onze samenwerking hebben ervaren.

Joost Houben – Sr. Business Director Lipton Ice Tea N. Europe

“Barracuda is een enorm gedreven club met een scherpe focus op executie en met creatieve oplossingen voor alle uitdagingen. Voor Lipton Ice Tea hebben ze al enkele jaren impactvolle sampling programma’s gedraaid met frisse en enthousiaste teams. Daarnaast denken ze mee in concepten en kunnen de implementatie van diverse marketing activaties verzorgen. Wat beloofd wordt, wordt altijd geregeld.”

Tim Maas – Marketing Director Beiersdorf

“Voor NIVEA Sun hebben wij naar volle tevredenheid samengewerkt met Barracuda. Het team was in de ontwikkeling erg creatief en begreep goed wat onze doelstellingen waren. Tijdens het project was de toewijding om de doelstellingen te halen bewonderenswaardig. Een geweldige samenwerking en indrukwekkende resultaten voor onze campagne.”

Jurgen Struiksma - Relatiemanager Schade en Inkomen, Generali schadeverzekering maatschappij nv

“Wij staan jaarlijks op de grootste Verzekeringsbranchedag van Nederland met onze stand. Barracuda heeft in 2015 de organisatie voor deze dag gedaan. Barracuda heeft alle zorgen uit handen genomen en ons merk op een zeer innovatieve en creatieve wijze die dag op de kaart gezet. Mede dankzij Barracuda was het de meest succesvolle beursdag in de afgelopen jaren!”