Diensten

Verrassende activaties en emotionele verbinding.

Wij zorgen voor de beste verspreiding van de boodschap. 

Experiential Marketing

Wij laten consumenten merken beleven. Zorgen ervoor dat een merk of product daar aanwezig is waar de doelgroep zich bevindt. Met ijzersterke en verrassende activaties brengen we de consument direct in contact met het merk. Interactie zorgt voor een emotionele verbinding. De consument als enthousiaste merkambassadeur.

Digital Activations

Door de samenwerking met onze digitale partner Capitola kunnen wij optimale digitale activaties aanbieden. Zoals hun case voor o.a. Ford. Onze digitale activaties versterken merkbelevenissen.
De ene keer jagen we een real life experience aan, de andere keer zetten we de merkactivatie digitaal voort. Door on- en offline te integreren vergroten en verrijken we het contactmoment. Hoe? Door naast de merkbeleving ook data te verzamelen en social sharing uit het moment te realiseren.

Merchandising

Ook op de winkelvloer zorgt Barracuda voor verrassende en spraakmakende presentaties.
Onze gespecialiseerde teams zorgen voor een vlekkeloze en gestroomlijnde uitvoering.

360 graden campagnes

Een boodschap wordt het best verspreid onder verschillende kanalen. Wij zorgen dat al deze kanalen op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Zowel on- als offline zorgen wij voor de beste verspreiding van de boodschap.