Barracuda Unincorporated
Join us!

Even geduld aub.
De content wordt geladen...

"Play-Doh is al jarenlang heel populair onder kids. In aanloop naar de feestdagen creëerden we met een gerichte najaarscampagne nog meer brand awareness bij kinderen én hun ouders, zowel in Nederland als in België."

Volop fun voor kids en ouders tijdens de Play-Doh activatie

Ontdekken en spelen

Tijdens de herfstvakantie is het traditiegetrouw druk bij de (indoor) speelparadijzen. Een perfecte locatie voor een activatiecampagne om kids en ouders te bereiken. In speciaal geselecteerde speelparadijzen hebben we dé fantasiebar geplaatst waar ouders en kinderen zich konden onderdompelen in de creatieve wereld van Play-Doh. De binnenste ring was het domein van de kinderen. Er stond een grote gekleurde inspiratieberg ‘de kleiberg’, met talloze potjes klei, waarmee de kinderen naar hartenlust konden ontdekken en spelen. Nadat de kids een mooie creatie hadden gemaakt, konden ze ook op de foto met één van de DohDoh’s en kregen ze deze mee naar huis. Hun creatie hadden ze inmiddels geplaatst in The Wall of Fame, welke ze later mee naar huis konden nemen.

Aandacht voor ouders

Natuurlijk hebben we ons ook op de ouders gericht. We wilden ze laten ervaren hoe hun kinderen speelden met Play-Doh. Aan de buitenring rondom de bar konden ouders samen met hun kinderen met Play-Doh spelen en hun creativiteit de vrije loop laten. Door middel van een stop-motion app hebben we de ouders uitgedaagd om de creatie van hun kind tot leven te laten komen. 

Directe verkoop

In de fantasiebar waren een aantal promo’s van Barracuda gekleed in DohDoh-pakken. Dus volledig in de identiteit van Play-Doh. Na afloop van de activatie kregen de kinderen een sample mee voor thuis. Om de verkoop actief te bevorderen waren tijdens de activatie 

Play-Doh producten in het hele land te koop met een 15% promotiekorting waar de promo’s van Barracuda naar doorverwezen.