Parodontax Complete Protection

Parodontax is een sterk merk van GSK met een kwalitatief hoogwaardig imago.

Met de introductie van de nieuwe productlijn Complete Protection biedt parodontax nog betere, volledige mondverzorging.

Om meer consumenten op een effectieve manier te bereiken, schakelde GSK ons in. Als Barracuda, zetten wij met volle overtuiging onze tanden in mooie projecten van topmerken; Dus parodontax is ons op het lijf geschreven.

Near-store actie
Barracuda ontwikkelde een activatie waarbij we het merk in de buurt van de aankoopplek promoten: een zogenoemde near-store actie. In dit geval in de buurt van Kruidvat-filialen. Gedurende acht weken in het voorjaar hebben we Complete Protection gelanceerd, waarbij de gezondheid van het tandvlees centraal stond. Onze promotiemedewerkers deden samen met de consument de Gezond Tandvlees Check van parodontax en deelden een kortingscoupon uit.

Beloning
Daarnaast konden consumenten meedoen met het parodontax-spiraalspel, dat de reis van ongezond naar gezond tandvlees uitbeeldt, conform TV-commercial. Iedereen die het spel binnen één minuut uitspeelde, kreeg twee tubes Complete Protection (de varianten Extra Fresh en Whitening) cadeau. Degene die het spel in de snelste tijd speelde, beloonden we ook nog met een unieke parodontax trolley.

Kennis en bewustwording
Met de activatie wilden we de kennis en de bewustwording van de consumenten verhogen op een leerrijke, doch speelse manier. Door vele positieve reacties van de consumenten werd bewezen dat de activatie voldeed aan de vooraf gestelde doelstellingen.


Douwe Egberts


Flavour Selection - Maxxium