Obrigado

Braziliaanse smaak in Nederland

Obrigado is een 100% puur kokoswater van het bedrijf Aurantiaca, de True Coconut Company.

True staat voor: transparant, responsible, unique en empathy. Het wordt natuurlijk wel vaker verteld, maar dit is werkelijk een uniek product. Dit kokoswater is vervaardigd van jonge, groene kokosnoten afkomstig van een eigen farm in Brazilië. Helemaal puur: geen concentraat, geen toevoegingen. Dit drankje wordt dankzij een gepatenteerd proces rechtstreeks, zonder dat het wordt blootgesteld aan licht of lucht, gebotteld.

Barracuda is gevraagd om Obrigado te lanceren in Nederland waarbij we voornamelijk focussen op vrouwen tussen 25 en 55 jaar die serieus sporten en bewust bezig zijn met gezondheid. Een mooie opdracht, waarbij we een beroep kunnen doen op het Braziliaans temperament van het merk.

We hebben een tweesporenbeleid gevoerd. Enerzijds hebben we ons gericht op de distributie. Onze sales representative is op pad gegaan om Obrigado in de Amsterdamse horecazaken te krijgen. Anderzijds wilden we vraag creëren door consumenten te laten kennismaken met Obrigado. Dat hebben we gedaan door in Amsterdam tastings te organiseren met bakfietsen en de Obrigado Vespa. Bovendien waren we aanwezig op verschillende eendaagse events en de internationale beurs Sial Paris.


Perfetti van Melle


Ben & Jerry's Scoop-Shop


Lipton ice tea festivals