Lipton Thee Capsules

Nederland proeft het lekkerste cupje thee

De apotheose van de campagne vond plaats op 20 februari toen een grote groep een cupje thee mocht drinken met de populaire acteur Barry Atsma.

Lipton Thee is geliefd. Om theedrinkers nog beter te bedienen wordt het productassortiment uitgebreid met Lipton Thee Capsules. Dat zijn handige cupjes gewoon voor de Nespresso* machine. Barracuda is gevraagd om deze innovatie landelijk te introduceren.

Theeliefhebbers verlangen naar goede thee en stappen niet zomaar over op iets anders. Ze moeten echt overtuigd worden. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een andere, nieuwe manier van thee zetten, organiseerden we een grote (sampling) activatie voor Lipton Thee Capsules. Goede uitleg en het proeven van de thee vormden de ingrediënten van deze actie.

Daarnaast is theedrinken een belevenis. Even rust en tijd voor jezelf of vriendinnen. Het is dus belangrijk beleving te creëren, want zoals wij zeggen: experience is believing. De apotheose van de campagne vond plaats op 20 februari toen een grote groep (voornamelijk dames) een cupje thee mocht drinken met de populaire acteur Barry Atsma tijdens een meet & greet in een speciale ambiance op het Plein in Den Haag.

Om aandacht te genereren voor deze actie hebben we offline en online media ingezet, waaronder een persoonlijke video van Barry Atsma op Facebook. Op social communiceerden we met #lekkerstecupjethee. Op veel verschillende locaties gaan we de komende maanden consumenten kennis laten maken met Lipton Thee Capsules. Samen met Barracuda laat Lipton heel Nederland het lekkerste cupje thee ervaren.

*Citiz, Essenza, Maestria, Lattissia. Nespresso en de namen van de machines zijn merken van Société des Produits Nestlé S.A.. De eigenaar van de merken is niet verbonden met Unilever noch met de vennootschappen van de Unilever groep.