Goose Island festivals

Er staat Nederland en Belgiƫ iets bijzonders te wachten.

"Voor de festivals heeft Barracuda een stand ontworpen die een ervaring biedt die onlosmakelijk verbonden is met het merk."

Het Amerikaanse biermerk Goose Island heeft haar vleugels uitgeslagen en komt naar de lage landen. Goose Island is in 1988 opgericht en maakt sinds 2011 deel uit van AB InBev. Barracuda Unincorporated is gevraagd de introductiecampagne in Nederland en België te ontwikkelen en uit te voeren. Dat gebeurt in goede samenwerking met het lokale en internationale marketingteam van Goose Island.

Beleving centraal
Goose Island is authentiek, de ingrediënten zijn puur en het brouwproces is volledig doordacht. Het is bier voor liefhebbers. Een gevleugelde uitspraak van oprichter John Hall is ‘We don’t need to be the only beer you drink. We just want to be the best beer you drink.’ Dat gevoel willen we overbrengen in de campagne. Daarbij staat beleving centraal. Speciaal voor Nederland en België coördineert Barracuda Migration Week. Vervolgens zorgt Barracuda voor de positionering van Goose Island op events en festivals en start een prikkelende samplingcampagne.

Migration Week
Het start allemaal met Migration Week, een jaarlijks event van Goose Island. Tijdens deze week bezoekt het team van Goose Island vanuit home Town Chicago Nederland en België. Gedurende de week worden diverse cafés en brouwerijen bezocht. Zo leert Goose Island de lokale markt beter kennen en maken mensen kennis met Goose Island. Barracuda zorgt voor een vlekkeloze executie van deze week in België en Nederland. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om tap-takeovers, beer dinners en het vervoer van het Goose Island team.

Venuez
Op 21 en 22 maart is Antwerpen het toneel van Venuez. Dat is een jaarlijkse hospitality beurs waar alle belangrijke horecatrends worden gepresenteerd. Speciaal voor deze beurs ontwikkelt Barracuda een beursconcept dat Goose Island sterk positioneert. Onder meer met een Bar & Beer Garden, gastvrije hostessen en een mixoloog. Hier maken bezoekers in de juiste ambiance kennis met Goose Island.

Hoppy Hour
Onder het thema ‘Hoppy Hour’ start in april een samplingcampagne. Samen met Goose Island kruipt Barracuda dicht op de huid van de doelgroep. Barracuda weet precies waar de doelgroep zich bevindt en daar zal Goose Island zijn om de liefhebbers te laten proeven van hun bier. De sampling start in België, onder andere bij work venues.

Festivals
Later in het seizoen organiseert Barracuda bierfestivals voor Goose Island gericht op craft bierdrinkers. Voor die festivals heeft Barracuda een stand ontworpen die een ervaring biedt die onlosmakelijk verbonden is met het merk. Liefhebbers van craft bieren zullen weten dat er een andere smaak is gearriveerd. Ze zullen weten dat ‘the Goose has landed’.


Delen

Redbull huishoudbeurs


Parodontax Complete Protection


Flavour Selection - Maxxium