Ginette

Ginette maakt deel uit van het brede merkenportfolio van ABInBev.

Het is speciaalbier uit België dat wordt gebrouwen met biologische ingrediënten.

In de afgelopen periode heeft Ginette samen met Barracuda flink aan de weg getimmerd in België. We hebben ervoor gezorgd dat Ginette altijd op een opvallende manier op het juiste moment op de juiste plaats was.

Festivals
Gedurende het festivalseizoen bezochten we vijf grote Belgische festivals, waaronder Les Ardentes, Les Francofolies en Dour. Overal met een unieke craftbeer-setting. Op sommige festivals zorgden we voor de medewerkers van de craftbeer setting, op sommige hadden we een photowall-activatie met een photobooth. Ook was de unieke Ginette-truck op enkele festivals aanwezig. Geheel in lijn met de uitgangspunten van Ginette werd het bier overal in herbruikbare bekers geschonken.

Tastings
‘Beleven is geloven’ zeggen wij altijd. Dat gaat zeker op voor Ginette. Speciaal voor Ginette hebben we drie tasting-mechanismen ontwikkeld: in-store, een bakfiets-tasting en een truck-tasting. Bij grote bierhandelaren organiseren we wekelijks sales-acties. Bij OriginO-winkels (voor biologische voeding) gaan we langs met de Ginette-bakfiets. Daar draait het om proeven en merkbewustzijn genereren. Met de Ginette-truck bezoeken we events. Ook hier willen we opvallen en bezoekers kennis laten maken met dit bijzondere craftbeer.


Ben & Jerry’s Festivals


Lipton Thee Capsules