Ben & Jerry's België

"Wat doe je als merk wanneer je een best practice succesvol wilt implementeren in een ander land? Dan klop je natuurlijk aan bij Barracuda!"

Met veel plezier kunnen wij melden dat Ben & Jerry’s hier weer een hechte samenwerking heeft doorgezet met Barracuda.

Waar we nu weer met expertise vanuit de vorige winkel, executie en invulling aan personeel dit geheel samen tot een succes maken.

Al jarenlang werken we in Nederland voor Ben & Jerry’s. Dat doen we met veel plezier, onder andere omdat we goed samenwerken met het team van Ben & Jerry’s. In de zomer van 2015 hebben we op Amsterdam Centraal Station een Pop-up scoopshop geëxploiteerd voor Ben & Jerry’s, zie ook onze case hierover. Dit jaar zijn we gevraagd hetzelfde in Antwerpen te realiseren. Opnieuw draaide het om de aankleding, implementatie van een echte Ben & Jerry’s scoop experience & het verkopen van de heerlijke ijssmaken van Ben & Jerry’s en laten we daarbij vooral het stukje storytelling niet vergeten.

Gezien ons Barracuda kantoor dichtbij Antwerpen (België) is gestationeerd, is dit ook de juiste fit met de locatie.

Om de fans te trakteren organiseerde Ben & Jerry’s een Free Scoop Day waar wij zeker ook met het team in de winkel een succes van hebben gemaakt. Dit is gedaan door een lange rij van consumenten een gratis ijsje aan te bieden om kennis te maken met de Ben & Jerry’s shop in Antwerpen. Ook organiseerden we verschillende events om niet alleen consumenten maar ook Ben & Jerry’s collega’s kennis te laten maken met de winkel.

Om rumour around the brand te genereren hebben we ter ondersteuning van de PR tour van Ben & Jerry’s, bloggers/vloggers blij mogen maken met een zelf gemaakte Ben & Jerry’s ‘Wich met eigen ijssmaak! Een van de unieke specialiteiten van de scoop shop.


Redbull huishoudbeurs


Douwe Egberts