Aquafresh

"We hebben een activatie campagne ontwikkeld als onderdeel van een totaalcampagne voor Aquafresh Intense Clean."

GSK Consumer Healthcare heeft ons gevraagd een activatiecampagne voor Aquafresh te ontwikkelen.

Om het merk op een speciale manier onder de aandacht te brengen en om het nieuwe product Aquafresh Intense Clean te introduceren.

We hebben een activatie campagne ontwikkeld als onderdeel van een totaalcampagne voor Aquafresh Intense Clean. TV, radio, online en activatie werden als middelen ingezet.

Zo ontstond een gevarieerde en geïntegreerde middelenmix. In de campagne samplen we gericht op de doelgroep in winkelstraten en winkelcentra. Daarnaast organiseren we verschillende instore activiteiten, bedoeld om de verkoop te stimuleren.

Een andere insteek was het bezoeken van events waar de doelgroep zich ontspant en amuseert. Dus waren onze opvallende promoteams aanwezig bij grote sportevenementen als de Dam tot Damloop en de Amsterdam Marathon. Ook bij de première van de bioscoopfilm Soof 2 laten we onze glimlach zien.

Verder organiseerde Barracuda een intense pop up schuimparty op het creatieve Solar festival.

Het Solar festival kenmerkt zich door muziek en creativiteit hand in hand te laten gaan. Compleet uit je bol in een inspirerende omgeving. De ideale plek voor een schuimparty!

Niets vermoedend lopen festivalgangers het badhuis van de camping op het Solar Festival binnen, om daar verrast te worden met deze spontane schuimparty.

Sympathiek, verfrissend en vooral leuk. Barracuda zit met deze activatie niet alleen bovenop de doelgroep, maar ook bovenop de boodschap; Intense Clean.

 
Intens schoon wordt intens leuk met de schuimparty van Aquafresh Intens Clean.


Perfetti van Melle


Parodontax Complete Protection


Ben & Jerry's Avant Première